pondělí 11. února 2019

♥ Novinky ♥

LP pro nás připravil článek o novinkách, které na nás ve hře už brzo budou čekat, nebo už je tu máme. Například svatby už brzo budou.
Trvá to zhruba 3 minuty, než si článek přečtete, takže si ho nenechte ujít.

Milé dámy,

rádi bychom poděkovali všem, kteří se zúčastnili komunitních diskusí o aktuální hratelnosti Lady Popular a která budoucí zlepšení bychom rádi všichni viděli ve hře.

Dnes vám s potěšením představíme některé funkce, na kterých se chystáme v příštích měsících pracovat.

Mějte na paměti, že všechny tyto funkce jsou stále v diskusi a vývoji, takže ke změnám zcela jistě dojde.

Svatby - Dlouho očekávaná funkce, logické pokračování Zásnubního večírku je téměř připravena ke spuštění.  Všechny zasnoubené lady, nyní nastane čas najmout nejlepšího svatebního organizátora a připravit tu nejkrásnější a výjimečnou svatební událost v sousedství! Již brzy očekávejte v oznámení další informace.

Aréna - rádi bychom dále rozvinuli interakci hráč-vs-hráč zlepšením Arény.  V současné době hráči soutěží v aréně na základě samotných statistik popularity. Nicméně, Lady Popular je nejen hra, ale také sociální platforma o módě a stylu. Rádi bychom tyto prvky přidali do soutěže. Hráči budou moci posuzovat ostatní hráče podle svého stylu a poskytnout další odměnu.

Hodnocení - plánujeme zavést Ligy a reformovat stávající systém hodnocení. Hráči budou zařazeni do menších skupin. 100 až 300 hráčů na podobné úrovni bude každý týden soutěžit proti sobě. Samozřejmě, ti nejlepší získají další odměny. Zvyšováním úrovně se dostanete do vyšší ligy, kde bude konkurence silnější, ale odměna bude také štědřejší.

Obsah - Dostali jsme mnoho žádostí od hráčů, že by rádi nakupovali položky z minulých limitovaných kolekcí, které již nejsou ve hře k dispozici. Přibližně čtvrt milionu nových hráčů se připojí každý měsíc k Lady Popular a nikdy neměli možnost vyzkoušet některou z těchto kolekcí. Nyní přemýšlíme, jak znovu umožnit přístup k těmto kolekcím pro každého.

Základní ekonomika a Herní plán - Jedná se o neustálý proces, který jsme v lednu zahájili tím, že jsme zavedli změnu bilance v Aréně - získali jste minimální odměnu.  Potřebovali bychom opravu, protože jsme povolili chybu, když jsme tuto funkci představili. Tento nový příjem dolarů měl nahradit pasivní příjem z apartmánu. Pasivní příjem byl dosud nutný, aby aktivní lady získaly dolary ze soubojů (apartmán přidal neaktivním lady dolary automaticky). Dnes aplikujeme opravu - bude to limit pasivního příjmu apartmánu a budeme držet minimální cenu z arény, která se nyní bude pohybovat od 100 $ do 300 $ na základě úrovně hráče. Další dolarové odměny přijdou s dalším zlepšením - Stylovým soubojem.

Jsou naplánovány další změny, a tak počítáme s vaší podporou a trpělivostí.

Nyní, pokud bude hráč vyzván v Aréně, nezíská body zkušenosti. Tuto změnu požadovalo mnoho hráčů.

Zásnubní úkoly již nebudou dávat body zkušenosti, protože to nemá vliv na sílu hráčů měřenou popularitou.

Naplánovali jsme mnoho vylepšení ve hře, prosím, buďte trpělivé a umožněte nám provést postupnou změnu hry, což podle našeho názoru přinese Lady Popular zajímavější hru pro všechny z dlouhodobé perspektivy.

Nové události - Dámy, je naplánováno mnoho dalších položek a událostí, které budou uvedeny v průběhu roku. Plánujeme také změnu některých současných událostí a takových mechanik, jako je například Módní stroj. Již tento měsíc budete mít možnost vyzkoušet první novou událost! Buďte s námi a očekávejte ji v únoru!

Děkujeme za fantastickou zpětnou vazbu a smysluplné návrhy. Pokud budete chtít nám pomoci zlepšit hru a chcete, abychom váš návrh vyslyšeli, ujistěte se, že se vyjádříte přesně a přidejte jasnou motivaci, jak váš návrh zlepší hru.

Očekávejte brzy další informace a aktualizace.

S pozdravem,

Lady Popular

Žádné komentáře:

Okomentovat