pondělí 12. února 2018

Karneval

Tak tu máme opět jednu starší akci. Vzpomínám si, když tu byla poprvé, všechny jsme byly unesené oblečením, ale dostat ho už bylo těžší. Tak snad všechny dosáhneme svého.
Akce tu je jen do 22. 2. 2018
 1. Ostrov (otevřený od začátku)
Oblečení je krásné, ale doplňky bych klidně nechala jen ve zlaté, jiné se stejně moc nehodí k tomu zbytku, ale co se dá dělat, když má být 5 barevných variací, že jo ?
Hlavní odměnou jsou křídla, která se dají opravdu nosit pouze na karneval a tak asi budou strašit v šatníku a čekat na tématické focení na večírku.
2. Ostrov (otevřený od 10. 2.)
Tento outfit už si našel předlohu v Andílcích z Victoria's Secret a jak můžeme vidět, jde o motýlí předlohu. Boty nic moc, spodní prádlo se dá použít jako plavky a z doplňků se mi líbí snad jen motýlek do vlasů.
Bez hlavní odměny ovšem celý outfit ztrácí spojení s akcí. Tento plášť či vlající záclona je ovšem pouze v jedné barvě a tak si můžeme nechat zajít chuť se zbytkem barev.
3. Ostrov (otevřený od 12. 2.)
Opět tu máme Andílka a jsem docela ráda, že do hry nepřekreslili tu ušatici, co má slečna na sobě, protože při šikovnosti grafiků by z toho vznikl opět kousek, který se nedá nosit naprosto k žádným vlasům a v šatníku by jen překážel. Past na medvědy na zápěstí mě bude asi ještě chvíli strašit, ale ostatní doplňky si v mém šatníku určitě nějaký smysl najdou a to krásně zdobené body taky.

Hlavní odměnou máme bílá křídla, která vypadají opravdu luxusně a celému vzhledu dodávají šmrnc. Možná by se hodila i bundička, kterou nese Andílek na svých ramenou, ale nemůžeme mít vše.
4. Ostrov (otevřený od 15. 2.)
V této destinaci můžeme získat hodně barev na jednom místě, možná až moc pro mé oči. Po překreslení tento model trochu ztratil tvar a takovou tu jiskru. Myslím, že Victoria's Secret má mnoho jiných hezkých kousků než je tento.
 Hlavní odměnou jsou tyto svítivá křídla. Zajímalo by mě kolik to žere. Jestli výdaje za elektřinu nejsou vyšší než celková cena za model. Překreslení sice nemá chybu, ale k čemu taková křídla vůbec nosit? Pokud je vůbec nosit.
5. Ostrov (otevřený od 17. 2.)
Barvy jsou symbolem všech festivalů a tady to není výjimkou. Barvy krásně ladí a hned to rozzáří den. Pláštík, sukně nebo co to je, má tentokrát více barevných variací a korzet je jak dělaný pro mou lady. Boty sice se zbytkem moc neladí, ale co už,
Trochu mě zklamala hlavní odměna, kterou jsou motýlí křídla. Ke zbytku mi vůbec nesedí a líbí se mi asi nejmíň z celé akce, to už radši toho žrouta elektřiny. Pokud nevěděli co dát jako hl. odměnu mohly to být vlasy, nějaký krásný účes by žádná z nás neodmítla.
6. Ostrov (otevřený od 19. 2.)
Máme tu poslední ostrov a myslím, že ani nechci aby se otevřel. Vím, chtěly jsme karneval, ale co má být sakra ta záclona okolo lady? To už není karneval, ale cirkus. Pochopila bych ocas s pavího peří, ale záclona mne nenadchla.
A hlavní odměna? Poza možná hezká, ale naprosto nepoužitelná. Nohy křivé a ruce mají úplně jiný odstín než dekolt. No posuďme každý sám.





Žádné komentáře:

Okomentovat