pátek 29. listopadu 2019

Sneek peek - Prosinec

Pojďme se spolu podívat, co si pro nás LP tým připravil na prosinec.

Nejočekávanější období roku se blíží - prosinec a vánoční svátky jsou na cestě. V Lady Popular jsme připraveni na zimní sezónu a jsem tak netrpěliví, že se s vámi podělíme o to, co jsme připravili na prosinec.

Měsíc začíná naším ročním vánočním kalendářem, který bude k dispozici do konce měsíce. Budete mít možnost vyhrát krásný outfit, vánoční dekorace a předměty pro svůj byt. Nezapomeňte se přihlásit do hry každý den, abyste mohli získat všechny odměny z kalendáře.

1. prosince oslavíme státní svátek Rumunska. Připravili jsme pro vás speciální dárek, takže nezapomeňte jít na Lady Popular.

Následující kolekce je inspirována New York Fashion Weeks - trendy, stylové a perfektní na zimu. Elegantní čepice budou součástí každého oblečení. Nenechte si ujít tuto sbírku, pokud hledáte nový zimní výstroj.

S blížícími se svátky jsme připravili vánoční oblečení a nové účesy. Máte již vánoční svetr? Cool pletené svetry vás udrží v teple a přinesou vám ducha dovolené.



Vánoční teleport vás zavede do 6-ti úžasných destinací, které vás ponoří do ducha dovolené. Půjdeme do Laponska, Salcburku, Quebeku, Reykjavíku, New Yorku a Moskvy. Budete mít možnost vyhrát elegantní oblečení, stejně jako tato krásná pozadí.


Letos jsme připravili akci Zlatý Nový rok. Elegantní a chic oblečení se zlatem, černou a třpytkou. Spojte toto krásné oblečení s novými účesy a váš silvestrovský vzhled je zcela připraven.


Jak každý měsíc, máme v Lady Popular speciální VIP dárek. Tentokrát je to načechraný a pohodlný outfit a milujeme ho. Pro tuto zimu je absolutní nutností.

Žádné komentáře:

Okomentovat