čtvrtek 18. května 2017

Pirátské dobrodružství

Náš LP tým si pro nás připravil úžasné překvapení k premiéře Piráti z Karibiku: Salazarova Pomsta, obleče nás do překrásného oblečení z předešlých dílů a přidají nám k tomu i úžasné a jedinečné účesy.
Akce končí 23.05.2017 v 13:00

Už tu máme zase naši starou známou bojovku, tektokrát ovšem nejde o superhrdinky, ale o piráty.

Jako první outfit můžeme získat krásné šaty Elizabeth z prvního dílu filmu. Šaty jsou opravdu krásné, ale jako většina oblečení z této akce, ve hře naprosto nepoužitelné.
Druhým outfitem je Calypso a musím říci, že tento outfit se jim opravdu povedl, avšak opět bez důvodu k použití.
Dále na nás opět vykoukne Elizabeth, tentokrát z dílu druhého a kdo by to čekal i tento outfit mnoho z nás nechá válet nadosmrti v šatníku.
A protože v tomto filmu není moc dámských předloh je tu Elizabeth ještě jednou se svým outfitem, jako kapitán.
Abychom nezapomněly na Eliz máme ji tu ještě naposledy ve svatebních šatech, pokud se nepletu z 3. dílu. A toho budou snad jediné použitelné šaty do hry.
Pro ty dámy, které mají snoubence je tu připravený outfit Jacka, jen škoda, že se mu podle mého moc nepodobá. Chtělo by to i nějaký ten make up, aby se lépe podobal.
Máme tu poslední outfit, aby i ty které nemají snoubence dostaly něco úžasného a to je Angelica z posledního dílů s mořskými pannami. Tento outfit mi příjde nejlepší z nich a moc se už těším, ale nejspíše se k němu při ceně lektvarů ani nedostanu.
zdroje obrázků: http://lpisabella.blogspot.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat