pondělí 26. března 2018

Velikonoční událost

Konečně víme, kde dostaneme, ty krásné účesy a oblečení, ale to není vše. LP tým se chce vykoupit a dal nám sem i ten překrásný nábytek Můžeme se těšit na akci plnou krásných velikonočních věcí.
Akce nám tu zůstane do 9. 4. 2018
Tak se už pojďme této akci podívat na zoubky.
Můžeme se těšit na labyrint s celkem 6-ti zahradami.

Opět hra spočívá v házení kostkou a za tuto námahu můžeme na úplném konci získat pozadí na profil, abychom si ho mohly vyparádit na ty Velikonoce. K házení kostkou budeme potřebovat vajíčka. Buď budeme čekat a každý den dostaneme 5 vajíček, nebo ty nedočkavější lady jako já si je mohou koupit na DIA.

Už vás asi zajímá, co se nachází v jednotlivých zahradách že?
LP tým chtěl zapojit naši fantazii a trochu nám ty modely přeházel.

1. zahrada - červené šaty, červené botky, až příliš velké náušnice, kabelka s náramkem, kudrnaté vlasy à la malý černoušek a překrásný klobouk do ruky.
2. zahrada - modré šaty, červeno-hnědé boty, růžová kabelka (kterou už některé získaly v oranžové barvě do druhé ruky), květinová náušnice ( na druhou asi nemáme), síťka s motýlky zamotaná ve vlasech a překrásný účes, který rozhodně musím mít.
3. zahrada - stříbrné šaty, náhrdelník (takových mám v šatníku nejmíň 5), květiny do vlasů se vždy hodí, rozcuchaný účes, stříbrné botky a ladící kabelka.
4. zahrada - nábytek a tapeta v podlahou, prostě bordýlek do našeho apartmánu.

5. zahrada - retro šaty se do šatníku skvěle hodí, černo-bílé botky taky nejsou  zahození, oranžová kabelka, jakýsi náramek a další účes.
6. zahrada - Podprsenka připomínající mašli (použitelná bez sukně max jak plavky), již zmíněná panenkovská sukně, květinový prstýnek a taktéž i náušnice, modro-růžové lodičky a krásný účes (který ovšem ve hře už jednou máme, pouze v horší kvalitě)

7 komentářů:

  1. super cool , i love it ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Could you please tell me where is floor and wallpaper(in which treasure chest)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm so sorry :( But I don't remember this. I can ask some friends If they know that.

      Vymazat
    2. You are so lucky ^^
      Here is ↓↓
      http://www.imagehosting.cz/images/ladypogcg.png

      Vymazat
    3. Oh wow :) thank you so much <3 <3 <3

      Vymazat
    4. You're welcome ^^ I like to help each others ♥

      Vymazat