úterý 30. dubna 2019

Sneek peek - Květen

Máme tu další měsíc a s ním spoustu krásných akcí a kolekcí. Já se tedy těším nejvíc za posledních pár měsíců. Vypadá to naprosto úchvatně a nemůžu se dočkat každé jednotlivé akce.


1. Kdo by neznal kultovní seriál "Přátelé" a jejich oblíbenou kavárnu? Televizní seriál milují všechny věkové kategorie. My také milujeme "Přátelé" a proto jsme se rozhodli je znovu vytvořit v Lady Popular. Bude to událost s úžasnými odměnami - oblečení, nábytek, a speciální pozadí.

2. Před rokem převzaly pódia neonové barvy. Tyto světlé a svěží barvy jsou v této sezóně také módní. Bez ohledu na to, zda se jedná o bundu, top nebo tašku, dostanete palce nahoru. Nebojte se experimentovat s barvami a vytvořit něco barevného.

3. Ariana Grande je mladá žena, která se stala vzorem mnoha dívek a žen. Je to vynikající zpěvačka s krásným hlasem a jedinečným stylem.Ve hře bude tolik úžasných odměn z této akce inspirované Arianou Grande - od typického stylového oblečení až k jejímu vysokému culíku.

4. Maturitní ples - jedna z důležitých událostí pro každou mladou dámu. Vše od přípravy až po výběr účesu a šatů je tak vzrušující. Tato akce bude plná úžasného oblečení, elegantních účesů a také dalších speciálních odměn. Zůstaňte naladěni a nenechte si ujít tuto krásnou událost.


5. Inspirace pro tuto sbírku byly zvířecí vzory. Něco, co bylo po mnoho let trendy. Pokud víte, jak je nosit a jak je kombinovat, můžete dosáhnout elegantního a módního vzhledu. Pokud hledáte něco nového a stylového pro Váš jarní šatník, je to perfektní kolekce.


Žádné komentáře:

Okomentovat