středa 22. března 2017

Mise Jaro

Přichází jaro a s ním je tu i nová akce.
Můžeme získat plno krásných barevných kousků do našeho šatníku a výhrou je i jedna ta póza.
Hra končí 5.4. 2017 v 13:00

Tak už se na to pojďme společně podívat.
Máme tu naše starou známou zahradu. 

V 1. zahradě na nás už čekají krásné květinové šaty se svetříkem doladěné doplňky a kabelkou. Nesmíme zapomínat i na boty, které se mi tedy moc nelíbí, ale ladí s celým outfitem.
V 2. zahradě nalezneme trochu sportovního vkusu a tím myslím tričko s uzlíkem, nádhernou bundičku a otrhané kalhoty doplněné brýlemi kabelkou a botkami.
Ve 3. zahradě se schovává modrobílý kompletík. Šaty by se mi líbily, ale ta bunda mi k tomu moc nesedí. A opět kabelka a botky v barvách celého oblečku.
Ovšem ve 4. zahradě na nás čeká nádherně spíchnutá sukně ladící s topíkem, bohužel kabelka se mi barevně hodí leda k botám.
5. zahrada je taková, nevím jak to popsat. Má to být asi bílá dlouhá košile s extrémně dlouhým páskem 60x obtočeným okolo lady nebo už opravdu netuším, co tím autor myslel. No sami se podívejte.
V 6. zahradě na nás na konec celé hry čekají modré šaty s béžovou bundičkou (která už teď patří mezi mé nejoblíbenější věci v šatníku). Moc hezky barevně slazeno.
Po dokončení celé hry na nás čeká již slibovaná poza. Je to blůzka v barvách naší vlajky se širokými rukávy. Původně to asi nebylo zamýšleno jako vlajka ČR, protože i jiné státy mají tyto barvy.

PS: tyto barvy mají vlajky: Francie, Filipíny, Chorvatsko, Chile, Island, Velká Británie, USA, Kostarika, Kuba, Nizozemí, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Thajsko a samozřejmě ČR

Žádné komentáře:

Okomentovat